top of page

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Nathalie en ik ben - in willekeurige volgorde - vriendin, moeder, echtgenote, dochter, visionair, zus, levensgenieter, ondernemer en (mede)eigenaar van diverse bedrijven (Verandermanagement Voorbij, Coaching voorbij, Talentmanagement Voorbij en NAAT).

Mijn leven heeft vele trauma’s gekend, in allerlei soorten en maten.
Vragen als: Hoe kom ik hier doorheen? Hoe gaan mijn omgeving en ik dit te boven komen? Wil ik slachtoffer blijven? Kies ik vol voor het leven? zijn vaak door mijn hoofd gegaan. Keer op keer zocht ik naar de moed en het lef om vol voor het leven te gaan. Vol aan te kijken wat er in mijn leven gebeurde en wat dat met mij deed en hoe mij dat heeft gevormd. Hiervoor moest ik diep afdalen in mijzelf. Vele werkvormen, persoonlijkheidstesten en ook therapieën hebben mij hierbij geholpen. Ik werd ervaringsdeskundige in allerlei vormen van traumaverwerking en persoonlijke ontwikkeling.

Toch kwam ik er steeds meer achter dat ik dat niet was. Ik ben namelijk geen redder, ook niet die van mijzelf. Ik ben geen traditionele coach, ook niet die van mijzelf. Ik ben mens en wil bovenal menselijk naar mijzelf zijn. Ik heb mijzelf leren kennen in al mijn facetten. Mijn authenticiteit leren omarmen. Ik kies met passie en vol liefde voor mijzelf en creëer daardoor een omgeving waar ik me thuis voel en waar mijn omgeving zich thuis voelt bij mij. 

Tegenspoed schudt talenten wakker die bij voorspoed nooit zouden ontwaken

 

Horatius

172A1033.jpg
bottom of page