top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Nathalie van de Kuinder - Willems. Ondernemer in hart en nieren, zowel in zakelijke omgevingen als in privé-omgevingen. Ik geloof in de kansen die het leven je aanreikt. Als visionair wil ik de mogelijkheden en de potentie die ik zie graag met en in mijn omgeving realiseren.
Dit vertaalt zich ook in de diverse ondernemingen die ik samen met mijn compagnon Ilja Starrowsky heb opgericht en waar we iedere dag met passie invulling aangeven. Als je klikt op de logo's in de voetnoot kan je er meer over lezen.

In mijn leven heb ik diverse trauma’s op m'n pad gehad; in allerlei soorten en maten. Vragen als: Hoe kom ik hier doorheen? Hoe gaan mijn omgeving en ik dit te boven komen? Wil ik slachtoffer blijven? Kies ik vol voor het leven? zijn vaak door mijn hoofd gegaan.

Keer op keer zocht en vond ik de moed en het lef om vol voor het leven te gaan. Vol aan te kijken wat er in mijn leven gebeurde en wat dat met mij deed en hoe mij dat heeft gevormd werd mijn leidraad en aanpak. Hiervoor moest ik diep afdalen in mijzelf en heb mijn authenticiteit leren omarmen en inzetten.
Naast dat ik een erg goed relatie met mezelf daaraan heb overgehouden ben ik ook ervaringsdeskundige geworden in allerlei vormen van traumaverwerking en persoonlijke ontwikkeling. 

Heb jij het lef en de moed om te worden wie je echt bent en wil je dat ook in de realiteit van jouw zakelijke en priveleven vormgeven? Ik spreek je graag over onze mogelijkheden.

Tegenspoed schudt talenten wakker die bij voorspoed nooit zouden ontwaken

 

Horatius

Nathalie van de Kuinder - Willems
bottom of page