top of page
Zoeken
  • Nathalie van de Kuinder - Willems

Verbeter de wereld begin bij jezelf


Ooit las of hoorde ik de volgende zin: 'Zoek het in de mens en stimuleer de mens het in zichzelf te zoeken'. Al jaren lang komen deze woorden op verschillende momenten spontaan in mijn gedachten op en geven ze me richting. Door het in mezelf te zoeken, door stil te staan bij mezelf, door echt in contact te zijn met mezelf, krijg ik de antwoorden en inzichten die ik zoek. Dit helpt mij om wezenlijk in contact te zijn en blijven met mijn omgeving.

Ik daag jou uit om de volgende keer dat je ergens 'tegen aan loopt' het eerst te zoeken in jezelf; daal af, ga op zoek, neem je tijd, wees lief voor jezelf en geef vooral niet op.

Stel je eens voor dat meer mensen daar voor zouden kiezen.... Daar even de tijd voor zouden nemen, er de moed voor zouden vinden en het lef hebben om daar werkelijk naar te kijken. Wat zou dat doen met je relaties, met je gezin of met de maatschappij waarin je leeft?


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page